«Вести» презентували новий тижневик українським політикам

18-01-2019

Медіахолдинг «Вести Украина» провів презентацію щотижневого випуску газети «Вести» для депутатів Верховної Ради і українських міністерств. І якщо чиновники змогли ознайомитися з першим номером тижневика, отримавши його поштою, то у депутатів парламенту була можливість поспілкуватися з авторами газети, її головним редактором, а також керівництвом сайту «Вести».

Презентацію проводили в день виходу газети, четвер, біля стін Верховної Ради: народні депутати змогли поспілкуватися з журналістами і керівництвом холдингу, дізнатися про розширення газети «Вести» за рахунок тижневика — і отримати по примірнику видання в подарунок. Тижневик виходитиме по четвергах, і в ньому буде більше сторінок, ніж в щоденному номері газети. А придбати його можна буде не тільки у великих містах України, а й в регіонах.

Народні депутати звернули увагу на незвичайне колірне рішення, що відрізняє щотижневий номер від звичайної щоденної газети: для розміщення логотипу був обраний кораловий колір. Змінився і дизайн обкладинки газети, причому таке рішення деякі нардепи знайшли «цікавим».

«Із задоволенням читаю вас, продовжуйте в тому ж дусі!» — зазначив нардеп Микола Скорик, подякувавши за екземпляр газети. В цілому акцією «Вестей» зацікавилися десятки членів українського парламенту, ще більше депутатів отримали екземпляри тижневика «Вести» поштою — на адреси своїх комітетів.

Нагадаємо, з 17 січня, крім щоденних випусків газети «Вести», у продаж надійде тижневик. В ньому буде більше сторінок, ніж в звичайному номері газети, в кожному номері обов'язково будуть розслідування та інтерв'ю, рубрики «Спорт», «Наука і технології» і рубрика «Все ясно», в якій видання доступною мовою пояснює суть важливих законів і новацій.