Призначений головред диджитал-проекту VESTI

25-10-2018

Керувати диджитал-проектом VESTI став медіаменеджер, журналіст Андрій Хрустальов. У нього великий досвід роботи у сфері медіа, в різний час він очолював журнал «Кореспондент», тижневик «АиФ в Україні», газети «Взгляд», «Комсомольська правда в Україні».

«VESTI — це креативна команда ентузіастів, працювати з якою дуже цікаво. А ще це — унікальний продукт, у якого величезна лояльна аудиторія, — і мене, як редактора, це, звичайно, захоплює. Зараз VESTI міняються, істотно зміцнилися диджитал-позиції бренду, VESTI ставлять перед собою великі, навіть, я б сказав, амбітні завдання, — і тому мені не лише приємно повернутися в редакцію, в якій я вже встиг попрацювати в 2014 році, але цю пропозицію про роботу я сприймаю ще як іспит. Гадаю, разом ми впораємося», — прокоментував своє призначення Андрій Хрусталев.

Нагадаємо, що навесні відбулася трансформація Радио ВЕСТИ в продакшен-студію, яка стала частиною диджитал-проекту VESTI. Завдяки цьому сайт vesti - ukr.com став мультимедійним, значно розширилася лінійка форматів, а також був запущений новий продукт — YouTube-канал Povesti. Важливими ресурсами в Медіа Холдингу Весті Україна залишаються щоденна газета «Вести» і cайт UBR.ua, розвитку яких також приділяється значна увага.

«Очевидно, що зараз ми спостерігаємо початок великого шляху змін холдингу, — прокоментувала Ольга Семченко, глава Ради директорів Медіа Холдингу Весті Україна. — ми посилюємо кожен напрям, підвищуємо свою продуктивність і ефективність. Це і виробництво контенту, і видеопродакшен, і канали дистрибуції. Vesti — це, як завжди, найуспішніші проекти, формати, якісний мультимедійний продукт, що цікавий нашим читачам. Ми готові приймати нові виклики. Попереду — тільки успішні історії».