Медіа Холдинг Вести Україна представив оновлений сайт Vesti

14-03-2019

Компанія Медіа Холдинг Вести Україна провела комплексний рестайлінг digital media «Вести» (vesti-ukr.com).

У Медіа Холдингу Вести Україна розповіли, що редизайн пов'язаний з розширенням виробництва компанії і посиленням позицій на ринку.

Так, логотип бренду «Вести» змінився графічно і представлений в новому колірному рішенні.

Новим кольором бренду став кораловий, щоб читачі завжди могли з легкістю нас дізнатися.

Інститут кольору Pantone позначив «живий корал» кольором 2019 року. Pantone описує цей колір як енергію, яку ми отримуємо від природи.

Так і у нас енергія для написання матеріалів з'являється від фідбека нашої аудиторії, яка нас читає і регулярно надсилає безліч відгуків і коментарів.

«Перед нами стояло завдання візуально відобразити новий рівень розвитку холдингу. В основу концепції лягли головні цінності компанії: команда, творчість, лідерство. Ми підготували креативну і зручну версію сайту «Вести» і впевнені, що вона неодмінно сподобається нашій аудиторії. Кораловий колір відтепер ключовий колір палітри бренду VESTI. А завдяки редизайну логотип VESTI став більш сучасним і технологічним», — пояснює Ольга Семченко, глава ради директорів МХВУ.

«Це тільки перша ітерація змін, до середини літа заплановано другий етап перетворень, сайт отримає розширений функціонал — індивідуальні способи подання інформації, можливість формувати новинну стрічку згідно з особистими інтересами читача, інфографіку, функцію озвучування новини синтезатором голосу, що буде зручно для людей з поганим зором. Безумовно, була проведена велика робота, але про закінчення говорити рано, протягом усього року сайт буде здобувати нові функції і індивідуальні особливості. Окремо варто відзначити планований блок розваг, який включить в себе безліч інтерактивних, адже наша мета не тільки інформувати, а й розважати наших читачів», — розповів Валентин Леонов, технічний директор холдингу.

Розширилися межі рекламних можливостей для партнерів, в наслідок чого з'являються нові формати співпраці.

«Змінюється і контент — він розширився і став більш різноманітним, але при цьому залишається актуальним, якісним і креативним. Щодня ми інформуємо, радимо і розважає», — коментує головний редактор діджитал-проекту Vesti Андрій Хрустальов.

«На сайті, як і раніше, можна побачити обкладинки кожного номера газети «Вести» і саме тут оформити передплату на наше видання. Нагадаю, що газета зміцнила свої позиції на ринку преси. За даними дослідження Kantar TNS, ми посідаємо друге місце у всеукраїнському рейтингу та наростили аудиторію майже на 12%. Кожен може поділитися важливою інформацією або ж запропонувати нашому виданню тему для розслідування», — каже Оксана Омельченко, головний редактор газети«Вести».

Нагадаємо, Медіа Холдинг Вести Україна — один з найбільших сучасних холдингів нашої країни. Сьогодні МХВУ задає тренди на українському медіаринку, з огляду на світовий досвід і тенденції. Аудиторія Холдингу складає 7,2 млн, сумарне охоплення переглядів становить 22, 6 млн. У складі холдингу: наймасовіше видання України щоденна газета «Вести», українське інформаційно-аналітичне digital media vesti-ukr.com, провідне ділове digital media в Україні Ubr.ua, яке входить в ТОП-5 рейтингу bigmir.net в категорії «Бізнес і фінанси».