Газета «Вести» спільно з Intersport передали спортивну форму дітям, позбавленим батьківського пілкування

16-11-2018

Газета «Вести» спільно з представниками мережі спортивних магазинів «Intersport Україна» подарували спортивну форму 25 дітям з Центру соціальної реабілітації «Ковчег» в Київській області.

Акція відбулася під гаслом «Спорт для усіх» і була приурочена до відкриття найбільшого аутлет-магазину спортивних товарів Intersport.

Її мета — показати, що спорт не має обмежень, головне — вірити у свої сили і мати натхнення.

Щоб підтримати дітей, позбавлених батьківської опіки, але які прагнуть займатися спортом, мережа магазинів Intersport спільно з БФ «Благомай» і представниками медіа провели незвичайну соціальну акцію.

Директор «Intersport України» Юлія Максименко зазначає: "Цією ініціативою ми, в першу чергу, хотіли підтримати дітей, обділених батьківською увагою, але які люблять спорт і мають натхнення ним займатися. Наша співпраця з фондом «Благомай» на цьому не закінчується. В планах — плідна робота і різні благодійні ініціативи. Дуже хочеться, щоб усі діти відчували себе захищеними, оточеними любов'ю і потрібними».

Благодійний фонд надав імена 25 хлопчиків і дівчаток з дитячої установи, які мають спортивні захоплення. Представники ЗМІ лопнули кульки, в яких знаходилися записки з іменами, і таким чином вибрали дітей для своєї опіки.

«Нам дуже приємно було спостерігати за радісними обличчями дітей, які отримали подарунки і щиро були цьому раді. Такі акції у черговий раз доводять, що зробити когось щасливіше може кожен з нас. І це дуже просто. Ми раді, що змогли приєднатися до благодійної акції і плануємо надалі підтримувати такі ініціативи», — говорить Оксана Омельченко, головний редактор газети «Вести».